Ik ben Annelinde van Schie maar zeg maar gewoon An. Met 28 jaar levenservaring sta ik bewust, liefdevol en enthousiast in het leven. Mijn grootste wens is om anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Balans
Door zelf een aantal keren flink uit balans te zijn geweest door chronische stress en pijn heb ik ervaren hoe belangrijk het is voor je levensvreugde en energieniveau om te weten hoe je jezelf in balans krijgt en, misschien nog wel belangrijker, jezelf in balans houd. Hiervoor is bewustwording en zelfkennis belangrijk. Het vraagt aandacht voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

gewoon bewust zijn
Ik
ben opgegroeid in een gezin met een yogaleraar als vader en een holistisch therapeut als moeder. Samen hebben ze een spiritueel centrum opgezet in Wageningen in 1987: Centrum Zilverdeal. Ontspanning en innerlijke groei zijn er bij mij dan ook met de paplepel ingegoten.

Echter, is het niet voor iedereen zo gewoon om bezig te zijn met je eigen ontwikkeling en bewustwording. Dat zou ik graag anders zien. Mijn ervaring is namelijk dat er een grote rijkdom zit in het het meer bewust zijn van jezelf. De invloed op je eigen even wordt vergoot, je kunt beter voelen en bepalen wat je wilt, het helpt je helder te communiceren en het vergroot je ervaring van rijkdom.

Werkwijze
Mijn werkwijze kenmerkt zich in eerste instantie in: ruimte bieden, verbinding maken en een veilige sfeer creëren. Vanuit deze onderzoek ik wat er nodig is voor de persoon of groep. Ik beoordeel hierin altijd kritisch of ik de juiste persoon ben voor de situatie en de vraag.

Vervolgens zal ik het proces van ontwikkelen en veranderen begeleiden. Maatwerk staat hiervoor bij mij voorop. Elke persoon of groep en elke situatie vraagt om een andere aanpak en daar stem ik mij op af. Ik kies en ontwikkel de tools die passen bij de situatie en die resulteren in de gewenste ontwikkeling.

Soms werk ik samen met collega’s of experts uit het vergelijkbare of andere vakgebieden.

Gewoon An – sinds 2017

authentiek
open
empatisch
creatief

Een keertje een kopje thee drinken?
Ik sta altijd open voor nieuwe contacten met gelijkgestemden, samenwerkingen en uitwisseling.